Tivoli La Caleta

När man checkar in på vissa hotell kan man ibland få en känsla av att man hittat rätt! Just den känslan lär med största sannolikhet dyka upp när du glider in på Tivoli La Caleta.

Känslan på resorten är lugn och tillbakalutad, en fantastisk trädgård skiljer de tre poolerna (två uppvärmda och en med saltvatten) och hotellet från havet. En kort promenad från hotellet hittar man den mysiga fiskebyn La Caleta dit man garanterat kommer att göra flera besök under veckan. Går man åt andra hållet kommer man till Playa del Duque som erbjuder trevliga barer och restauranger med härlig havsutsikt.

Hotellet har totalt 284 eleganta och nyrenoverade gästrum, alla med terrass eller balkong. Vidare finns det kaffe och te på rummen, värdeskåp stort nog att svälja en bärbar dator, dessutom med strömförsörjning inuti. Alla rum är i princip lika stora med samma faciliteter, det är läget och utsikten som skiljer dem åt.

Att man tänkt på små detaljer märker man även när man ligger i sin sköna solstol vid poolen. Parasollen är försedda med en knapp där man enkelt och diskret kallar på service. När man blir hungrig känns det bra att ha hela fyra val av restauranger. El Parador serverar en dignande buffé. La Venta är en klassisk spansk restaurang med en liten bodega – mycket mysig. Här finns också den Japanska restaurangen Kammakura, självklart med Teppanyaki-grill och sushi. Slutligen Vivace som ligger perfekt placerad nere vid en av poolerna. Utöver detta finns barerna Glorieta och Coral, som gjorda för en god cocktail! Givetvis finns det ett härligt spa där flera av behandlingsrummen har terrass under bar himmel. Här ligger även ett fint gym som erbjuder Pilates- och Yogalektioner. Det finns en kids-club och teen-club  samt en minigolfbana.

Hotellet har ingen egen strand men bara ett stenkast bort ligger en nyanlagd allmän strand av svart lavasand med alla faciliteter.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge På södra Teneriffa direkt vid havet och en strandpromenad
Rum 284 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, WiFi, terrass/balkong
Rumstyper Deluxe: Garden view, på de nedre våningarna
Premium Partial Sea View: Delvis havsutsikt från balkongen
Premium Sea view: Havsutsikt
Premium Terrace Sea View: Havsutsikt
Deluxe Suit: Sviter med 1 sovrum, vardagsrum
Faciliteter Restauranger, barer, pooler, terrass, trädgård, gym, spa med pool, strand, minigolf, tennis, paddle, kidsclub
Internet Gratis WiFi
Fr. 0 KR

Spanien, Teneriffa

Tivoli La Caleta

Tivoli La Caleta Resort & Spa har ett enastående läge intill havet på Teneriffas solsäkra sydkust. En prunkande trädgård med tre pooler är allt som skiljer hotellbyggnaden från havet och här varvas en avslappnande vistelse med spel på några av öns bästa golfbanor.