Grand Hyatt La Manga Club

I maj -23 öppnades hotellet åter efter total renovering med nytt namn, Grand Hyatt La Manga Club

Det 5-stjärniga hotellet Grand Hyatt La Manga Club ligger perfekt vid två av golfbanorna med endast en kort promenad till klubbhuset. Hotellet har funnits några år men har kontinuerligt renoverats för att hålla allra högsta klass. Stilen är klassisk och känns nästan lite pampig. Byggnaden ligger som i en vinkel med swimmingpoolen i centrum, vilket gör den till en självklar samlingspunkt under de varmare perioderna. Fina rum, alla med terrass eller balkong och här finns det mesta enligt 5-stjärnig standard. En stor fördel med La Manga är att man kan avnjuta middagar på flera olika restauranger i den lilla uppbyggda ”by” som ligger endast några minuters promenad bort. Som sagt, La Manga är en populär resort av många anledningar, och vi förstår varför!

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Alldeles intill klubbhuset och två av golfbanorna på La Manga Club.
Rum 192 st. Alla med dusch/bad, hårfön, AC/värme, kaffe & te, TV, värdeskåp och balkong/terrass.
Rumstyper Classic standard, Deluxe, View Deluxe, Terrace, Royal Club samt sviter och familjerum.
Faciliteter Fyra restauranger/barer, utomhuspool, butik, bemannad reception dygnet runt, gratis shuttleservice inom resorten. Spaanläggning med pool, bastu, gym och möjlighet att boka behandlingar.
Internet Ja
Fr. 27.495 KR

Spanien, Alicante

La Manga Club

La Manga har länge varit ett självklart val för många golfentusiaster och det är inte så konstigt. Resorten har genom åren skaffat sig ett rykte som en av de allra bästa i Spanien med sina tre golfbanor av yppersta klass och sitt trevliga hotell.