Konopiste Golf Resort

Konopiste Golf Resort består av flera olika byggnader. Huvuddelen av de drygt 100 rummen ligger i huvudbyggnaden i det gamla slottet (resterande är förlagda i 4 intilliggande byggnader) och alla är elegant inredda. På området finns en härlig trädgård med solterrass och fina gräsmattor. Det finns pool både inomhus och utomhus samt möjlighet att ”gymma”. I spaavdelningen finns bland annat bubbelpool och flera bastur och det går att boka alla sorters sköna kroppsbehandlingar. Resorten har två restauranger som båda serverar mat av hög klass, både internationella rätter och traditionell tjeckisk mat ackompanjerad av fina kvalitetsviner.

Förutom golf kan man cykla, åka luftballong eller besöka något närliggande slott. Receptionen hjälper till med bokningar och tips.

 

Fakta

Standard starstarstar
Läge 40 km söder om Prag
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar
Rumstyper 135 rum. Dubbelrum, Sviter
Faciliteter Restaurang, bar, trädgård, pool, soldäck, spa, bastu, gym, parkering
Internet Gratis WiFi i allmänna utrymmen
Fr. 0 KR

Tjeckien, Prag

Konopiste Golf Resort

Golf & Spa Resort Konopiste är en trevlig golfresort och ett härligt resmål ca 50 km söder om centrala Prag. Det är ett fantastiskt generöst och charmigt ställe inrymt i ett gammalt jaktslott. I den vackra slottsparken som ringar in hela anläggningen ligger de två mästerskapsbanorna på vardera 18 hål, d’Este och Radecký Course.