Estonia Resort och Spa Hotel

Hotellet ligger perfekt placerat i strandområdet i Pärnu men ändå nära centrum. Pärnu är ingen stor stad med sina 40 000 invånare och det är korta sträckor mellan den fina stranden och centrum. Estonia öppnade först 2015 och är ett badhotell men har även ett konferenscenter.

Hotellet har 106 rum och både spa och gym. Rummen är ljust inredda med flera trädetaljer och över lag modern inredning. Rummen är inte stora men välplanerade och en hög mysfaktor. De är utrustade med dusch och alla rum ha givetvis Wifi.

Spa avdelningen har förutom flera intressanta behandlingar och pool även hela 8 stycken olika typer av bastur. Som gäst har man fritt tillträde till Spa-anläggningen.

Det finns även en mycket trevlig restaurang som heter NOOT, där man är inspirerade av det moderna Estniska köket. Frukosten serveras även i restaurangen.

Det är en promenad på 400 meter till stranden och en km till centrum.

Fakta

Standard starstarstarstar
Avstånd Stranden 400 meter, centrum 900 meter och Pärnu Bay Links ca 10 minuters transfer
Antal rum 106
Faciliteter Spa, Gym, bar och restaurang
Wifi Ingår
Fr. 9.495 KR

Estland, Pärnu

Enligt Johan Ryström har Pärnu Bay Links allt vad man kan önska sig av en golfbana, med vackert ondulerade fairways, intressanta greenområden, närheten till havet och det är alltid en kort promenad mellan green och nästa tee. Det är dessutom en trevlig stämning på klubben och man känner sig alltid välkommen i klubbhuset.