Clarion Collection Hotel Grand Bodö

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger mitt i centrum bara ett stenkast från hamnen. När du kommer in på hotellet möts du av en färgstark och modern miljö präglad av efterkrigsarkitektur och detaljer från stadens rika historia. I den trevliga lobbybaren kan du njuta goda förfriskningar om du inte hellre går på gymet, Det ena behöver kanske inte utesluta det andra dock…I hotellets ”living room” tar du det lungt och provar goda smårätter med dryck till.

Missa inte att gå en runda på stan när du är här. Det är en gemytlig stad med ganska mycket folkliv. Har du tur kan du köpa färska räkor direkt från båtarna i hamnen och det är en fin promenad ut på piren till hamninloppet.

Fakta

Läge Mitt i centrum vid hamnen
Rum 97 st. Dusch/bad, TV, telefon
Rumstyper Standard, Superior, Deluxe
Faciliteter Restaurang, bar, gym,
Internet Gratis WiFi på rumen
Fr. 21.495 KR

Norge, Lofoten

Temaresa Lofoten Links

Återigen styr vi kosan till Lofoten Links – den vilda banan på en av jordens vackraste öar måste bara spelas! Under de 10 år vi arrangerat resor dit har Lofoten Links klättrat dramatiskt på listorna över världens bästa golfbanor. Häng med på en unik resa som även innefattar Bodö och en tur med Hurtigruten på vägen upp till Lofoten.