Riviera Golf Course

Klubbhuset på Riviera Golfresort lyser tjusigt vitt i det lummiga landskapet och man inser snabbt att detta är en uppdaterad anläggning både vad det gäller service och finess. Golfbanan ligger intill floden Conca i ett enastående vackert naturområde. De första nio hålen ritades av den italienska banarkitekten Luigi Rota Caremoli och 2010 kompletterades dessa med ytterligare nio hål, skapade av Kanadensaren Graham Cook. De äldre hålen är lite mer intima och man känner verkligen att man är i Italien. De senare, som numera utgör hål 7 till 15, är lite mer av amerikanskt snitt med större greener och fler vattenhinder. De olika layouterna ger rundan variation och helhetsintrycket på banan är mycket bra. Här får alla chansen att njuta av riktigt trevlig golf! Anläggningen har försetts med nya träningsområden och det finns en 9-håls ”pitch & putt” för den som vill slipa lite extra på närspelet.

Önskar du spela fler banor under din vistelse så ligger uppfräschade Rimini Golf Club och Adriatic Golf Club Cervia i regionen.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Linksbana
Banfakta Par 72,  6412 5904 5586 5178
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, bunker, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum, pool
Bandesign Luigi Rota Caremoli & Graham Cook (2004)