Racing Club France - La Boulie

Racing Club Paris, även kallad Boulie är en privat golfbana, belägen på en plats med lång historia, med tre banor (två med 18 hål och en med 9 hål. Klubben ligger strax utanför centrala Paris, och bara ca 5 km från Versaille. Du kommer att bli förförd av miljön och kvalitén på anläggningen. Redan år 1901 bestämmer sig Pierre Deschamps, företagsledare, visionär, diplomat och en utmärkt golfare, att tillsammans med några vänner att skapa Golf de Paris. De förvärvar gården La Boulie alldeles utanför grindarna till Versaill för att bygga den första golfbanan i Paris. Pierre Deschamps blev också den första presidenten för det franska golfförbundet.

La Vallèe: inte så lång men ganska tekniskt utmanande. Dess smala fairways kantade av höga träd samt branta sluttningar och många backar gör banan lite besvärlig.

La Forêt: en smal bana med stora greener som bevakas av stora djupa bunkrar. Ett par av par-4:orna är längre än normalt och kräver längd och precision. Det finns flera doglegs som också gör att du får tänka till lite i ditt spel.