Ryder Cup 2018

Paketresor till Ryder Cup 2018

Äntligen är Ryder Cup tillbaka i Europa! Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda olika paket som alla innehåller två dagar vid självaste Ryder Cup på Le Golf National. Ta chansen att heja fram Europa till seger och njuta av den drömgolf som proffsen alltid levererar. Bli inspirerad att själv spela drömgolf på några av de bästa banorna i regionen. Välj ert paket utifrån vad ni vill uppleva förutom Ryder Cup under några härliga dagar i sköna Frankrike.

Ryder Cup 2018 – pretour

24-29 september 2018

Se inledningen av The Ryder Cup 2018. Vi är där på inspelsdagen och den första tävlingsdagen som av många anses vara den bästa. Innan vi ägnar oss åt Ryder Cup har vi några egna golfdagar att njuta av. Bland annat besöker vi Racing Club France – La Boulie.

Läs mer om resan

 

Out-Of-Bounds_Ryder-Cup

Ryder Cup 2018 – posttour

28 september–3 oktober 2018

Se avslutningen av The Ryder Cup 2018. Vi är där lördag och söndag för att se upplösningen – vem vinner? Efter att ha tittat på en massa golf avslutar vi med några dagar egen golf på bland annat Racing Club France – La Boulie.

Läs mer om resan

 

Out-Of-Bounds_Ryder-Cup

Paris & Champagne + Ryder Cup 2018

28 september–3 oktober 2018

Vad kan vara mer ikoniskt än Champagne? Här är ett fantastiskt tillfälle att besöka den mytomspunna regionen öster om Paris. Resan tar sin start med några nätter i huvudstaden och de två härliga avslutningsdagarna på The Ryder Cup för att sedan fortsätta till staden Reims mitt i hjärtat av Champagne.

Läs mer om resan

 

Out-Of-Bounds_Ryder-Cup_Golf-Deauville

Paris & Deauville + Ryder Cup 2018

28 september–4 oktober 2018

Underbara Deauville ligger vid Normandies vackraste kust och bara ett par timmar från Paris. Här har den tjusiga kedjan Barriér sitt charmiga golfhotell intill kuststaden med banan utanför dörren. En oas av lugn där du kan varva ner efter upplevelsen på The Ryder Cup.

Läs mer om resan

 

Out-Of-Bounds_Ryder-Cup_Chateau-Augerville

Château d’Augerville + Ryder Cup 2018

23–29 september 2018

Att bo på ett äkta slott med god mat och en egen golfbana utanför dörren kan låta som en dröm i sig. Nu får du chansen att uppleva detta i en enastående kombination med två dagar på The Ryder Cup. Denna resa innehåller även tre rundor egen golf och avslutas med en natt inne i Paris.

Läs mer om resan

 

Out-Of-Bounds_Ryder-Cup

Château d’Augerville + Ryder Cup 2018

28 september–3 oktober 2018

Att bo på ett äkta slott med god mat och en egen golfbana utanför dörren kan låta som en dröm i sig. Nu får du chansen att uppleva detta i en enastående kombination med två dagar på The Ryder Cup. Upplevelsen kryddas dessutom lite extra av ett besök på klassiska Golf de Fontainebleau.

Läs mer om resan