Rovos Rail

Rovos Rail

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Vi erbjuder ett antal olika varianter av golfresor där upplevelsen ombord på tåget ingår.
________________________________________________________________________________________________________

Golf Safari - Endast ett fåtal gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara deras självklara partner. Vi erbjuder kompletta paket till dessa golfsafaris där man inte bara får upplevelsen med Rovos, utan även chans att se mycket annat som Sydafrika erbjuder. Vår erfarenhet är dock att resan bör avslutas ombord på Rovos, detta av den enkla anledningen att "det blir aldrig bättre än så"!
Nedan presenteras tre olika s.k. pre-tours – upplägg innan avgången med Rovos. Kupéerna på Rovos är förbokade men dessa pre-tours är på förfrågan och något ni själva väljer utifrån vad ni föredrar. Självklart kan vi även hjälpa er med annat före och efter Rovos Rail eller om ni vill stanna borta längre än vad som föreslås i turerna nedan.

- Western Cape är en klassiker där man får uppleva Kapstaden och vindistrikten.
- I Pretoria laddar man upp på ett härligt boutiquehotell med golf på Pretoria G&CC.
________________________________________________________________________________________________________

African Golf Collage - En unik golfresa som startar i Kapstaden och slingrar sig tvärs igenom landet hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser. Ett bättre sätt att verkligen se landet finns nog inte.
________________________________________________________________________________________________________

Pretoria till Durban - Ger en smakbit av Rovos Rail i kombination med att bila på egen hand i KwaZulu Natal-provinsen.

Out-Of-Bounds_Rovos-Rail-Sydafrika

Rovos Rail med Western Cape

Resan inleds med ett par dagar i magiska och livfulla Kapstaden. Därefter förflyttas vi till det lite lugnare och världsberömda vindistriktet Stellenbosch. Innan tåget går har vi en natt i Pretoria att ladda inför resans höjdpunkt – Rovos Rail. Totalt 16 dagar/15 nätter varav 2 på flyget, 5 i Western Cape och 8 ombord på Rovos Rail.

Avresor 2019: 27 sep, 8 nov

Avresor 2020: 23 jan, 14 feb, 20 mar, 25 sep

Läs mer om resan

 

Out-Of-Bounds_Rovos-Rail-Sydafrika

Rovos Rail med Pretoria

Vill du begränsa resans längd och äventyret ombord på tåget är målet så passar nog detta upplägg bra. Ladda med en runda golf och ta det lungt i Pretoria ett par dagar inför resan med Rovos Rail. Totalt 13 dagar/12 nätter varav 2 på flyget, 2 i Pretoria och 8 ombord på Rovos Rail.

Avresor 2019: 30 sep, 11 nov

Avresor 2020: 26 jan, 17 feb, 23 mar, 28 sep

Läs mer om resan

Out-Of-Bounds_Rovos-Rail-Sydafrika

Pretoria till Durban inklusive Rovos Rail

Rovos kör ett antal tredagarsresor i landet som ger ett härligt smakprov på livet ombord. Här i kombination med sköna KwaZulu Natal där ni bilar och golfar längs de mäktiga stränderna. Totalt 14 dagar/13 nätter varav 2 ombord på Rovos Rail.

Avresor 2019: 22 okt, 19 nov

Avresor 2020: 7 jan, 4 feb, 17 mar

 

Läs mer om resan

 

Out-Of-Bounds_Rovos-Rail-Sydafrika

Rovos Rail African Golf Collage

Vi glädjen att erbjuda några få platser på deras unika resa African Golf Collage. En resa som startar i Kapstaden och slingrar sig hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser. Totalt 15 dagar/14 nätter varav 9 ombord på Rovos Rail. Resan inleder med 3 nätter i Kapstaden där ni har tid att upptäcka denna magiska plats innan ni kliver på tåget.

Avresor 2019: 7 nov

Avresor 2020: 31 jan och 5 nov

Läs mer om resan