Rovos Rail

Rovos Rail

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Vi erbjuder ett antal olika varianter av golfresor där upplevelsen ombord på tåget ingår som resans höjdpunkt.

Rovos Rail Golf Safari

Endast ett fåtal gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara Rovos självklara partner. Vi erbjuder kompletta paket till dessa golfsafaris där man inte bara får upplevelsen med Rovos, utan även chans att se mycket annat som Sydafrika erbjuder. Vår erfarenhet är att resan bör avslutas ombord på Rovos, detta av den enkla anledningen att “det blir aldrig bättre än så”!

Out-Of-Bounds_RovosRail

 

Rovos Rail med Western Cape

Resan inleds med ett par dagar i magiska och livfulla Kapstaden. Därefter förflyttas vi till det lite lugnare och världsberömda vindistriktet Stellenbosch. Innan tåget går har vi en natt i Pretoria att ladda inför resans höjdpunkt – Rovos Rail.

Avresor 2021 (15 nätter): 24 sep, 28 okt

Avresor 2022 (16 nätter): 27 jan, 6 sep, 27 okt

 

Läs mer om resan

 

Rovos Rail med Pretoria

Vill du begränsa resans längd och äventyret ombord på tåget är målet så passar nog detta upplägg bra. Ladda med en runda golf och ta det lungt i Pretoria ett par dagar inför resan med Rovos Rail.

Avresor 2021 (12 nätter): 27 sep, 31 okt

Avresor 2022 (13 nätter): 30 jan, 9 sep, 30 okt

 

Läs mer om resan

  • Western Cape är en klassiker där man får uppleva Kapstaden och vindistrikten.
  • I Pretoria laddar man upp på ett härligt boutiquehotell med golf på Pretoria G&CC.

Även icke-golfare är välkomna då det finns ett separat program för dessa ombord på tåget.

Självklart kan vi även hjälpa er med annat före och efter Rovos Rail, alternativt om ni vill stanna borta längre än vad som föreslås i turerna. Tänk dock på att tåget går på fasta datum. Vår erfarenhet är också att resan bör avslutas ombord på Rovos, detta av den enkla anledningen att “det blir aldrig bättre än så”!


 

Rovos Rail African Golf Collage

En unik golfresa som startar i Kapstaden och slingrar sig tvärs igenom landet hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser. Ett bättre sätt att verkligen se landet lär bli svårt att hitta! Även icke-golfare är välkomna då det finns ett separat program.

 

Rovos Rail African Golf Collage

Vi glädjen att erbjuda några få platser på deras unika resa African Golf Collage. En resa som startar i Kapstaden och slingrar sig hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser. Totalt 14 nätter varav 9 ombord på Rovos Rail. Resan inleder med 3 nätter i Kapstaden där ni har tid att upptäcka denna magiska plats innan ni kliver på tåget.

Avresor 2021 (15 nätter): 4 nov

Avresor 2022 (15 nätter): 3 nov

 

Läs mer om resan


 

Golfresepodden

Golf i Sydafrika – Rovos Rail

Golfresepodden åker tåg genom Sydafrika. Avsnittet handlar om Rovos Rail “The most luxurious train experience in the world”. Det blir inte mindre än fem golfbanebesök och förutom Sydafrika så besöker vi även Swaziland. Det blir en hel del golf men också om safari, engelska jordgubbsodlare, historiska slagfält, giraffer på fairway och egenkomponerade omeletter. Ni får också veta vad bobotie och biltong är för något och lite om det inhemska vinet pinotage.