Green Garden Resort

Green Garden Resort

barnvänligt & golfnära

Teneriffa är ett lysande val för soltörstande svenskar och semesterfirande soldyrkare har hittat hit i många år. Numera är det också en stor golfdestination med 9 fina golfbanor att välja på.

Green Garden ligger på södra Teneriffa bara en kort transfer från flygplatsen. Golfbanan Las Americas ligger bara ett par minuters promenad från receptionen och omringar hela hotellet. Det är ett trevligt och avslappnat hotell med familjär stämningen och bra servicen. Luta er tillbaka och njut mellan golfrundorna.

Fakta

Avstånd flygplats Teneriffa Syd ca 15 km
Los Cristianos Ca 3 km
Playa Las Americas Ca 2 km
Siam Water Park Ca 10 minuter bort

Paketförslag 1 vecka

Lägsta pris: 12.995:-

Flyg till Teneriffa t/r
Golfbag ombord
Flygplatstransfer t/r
7 nätter del i 2-rumslägenhet med kök/kitchenett
Frukostpension
5x 18 håls greenfee på Las Americas Golf
Förbokade starttider

Avresor från både Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.
Pris varierar beroende på säsong och aktuella flygpriser.

Önskar ni spela på andra banor kan vi såklart paketera även det. Ange önskemål i kommentarsrutan vid förfrågan.

Väder just nu

14.9℃

Golf Las Americas

Mellan de två populära semesterorterna Los Cristianos och Playa de Las Americas ligger Golf Las Americas med en vidunderlig utsikt ut över Atlanten.

Hela banan ligger som i en naturlig amfiteater med bergen i fonden. Det är en hel del vatten i spel och banan är varierad med några längre hål som blandas upp med kortare och mer tekniska hål. Rolig bana att spela! Den är i princip helt platt och perfekt för den som helst inte åker bil. Fairways är ganska breda och banan ligger oftast skyddad från vinden tack vare kullarna på ena sidan. Golf Las Americas sköts enligt de mest moderna och ekologiska principerna. Banarbetarna, som är 25 till antalet, ser till att denna bana alltid är i bästa möjliga skick.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana, lätt kuperad
Banfakta Par 72,  6039 5860 5173 5026
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign John Jacobs Associates Ltd (1998)

Green Garden Resort

Omtyckta Green Garden Resort på Teneriffa är det perfekta semestervalet för dig som söker ett barnvänligt hotell av hög standard och närhet till bra golf.

Här njuter du av vackra miljöer i typisk kanarisk stil. Green Garden är ett fyrstjärnigt hotell i Playa de las Américas på Teneriffas sydkust. Stämningen är familjär och servicen god. Det stora poolområde har två pooler och bjuder in till både avkoppling och vattenlekar för alla åldrar. Här finns solstolar, parasoller och gratis poolhandukar (som kan bytas mot avgift). I poolbaren serveras frukost-, lunch- och middagsbuffé, där barnen har en egen buffé. Här bjuds också på underhållning i form av musik och shower fyra gånger i veckan. I à la carte-restaurangen Sahara kan du njuta av typisk kanarisk mat.

Granne med hotellet ligger den fina golfbanan Las Americas, faktum är att banan omringar hotellet helt och det stora vattenlandet Siam Park ligger bara ca tio minuter bort.  Välkommen till en semester fylld av avkoppling och underhållning för alla smaker. Välj mellan lägenhet och svit, självhushåll eller frukostpension.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Strandnära på södra Teneriffa vid Los Cristianos strand.
Rum allmänt Lägenheter/sviter med 1 till 2 sovrum, fullt utrustade kök, vardagsrum med TV, badrum med dusch och hårfön, möblerad terrass.
Rumstyper Suite Garden View, Superior Suite, Deluxe Suite Golf View, 2 bedroom Suite
Faciliteter Restaurang, bar, pool, solterrass, trädgård, gym, barnvänligt
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället