Costa Azul - Caparica

Costa Azul

På Costa Azul har vi valt ut en exceptionell golfanläggning. Vandra på smaragdgröna fairways, inramade av pinjeskog på Aroeira I & II. Bo vid de största och närmaste stränderna i Costa Azul, Caparica, där du har Lissabon runt hörnet och golfbanorna ännu närmre.

När du inte spelar golf rekommenderar vi att utforska Lissabon. Staden är uppbyggd på 7 kullar och det finns mycket att se. Ett exempel är stadsdelen Alfama med vindlande labyrintiska gator och den medeltida moriska borgen Castelo de Sao Jorge där man har en fantastisk utsikt över staden med omnejd. För de som söker tillgängliga restauranger och nattliv bör man ta sig ner till området “The Docks” utmed floden Tejo. Från Caparica Mar Hotel till Lissabon är det cirka 20 minuters bilfärd.

Fakta

Avstånd flygplats Lissabon ca 20 km
Avstånd golf Aroeira Golf ca 10 km

Väder just nu

18.4℃

Aroeira Golf Course

Aroeira I & II är två mycket bra skogs- & parkbanor endast dryga 30 minuter från Lissabon. Trots att banorna har samma karaktär och slingrar sig fram genom pinjeskogen är det två helt skilda banor i och med att en bana är av äldre design och en är av ett modernare snitt. När du har fyra golfdagar eller fler ingår heldagsgreenfee på Aroeira I & II. Ett suveränt alternativ om du vill spela mycket golf på två utmanande banor.

Aroeira I

En väl inarbetad bana, klar 1973. Portuguese Open på Europatouren har spelats här och banan ligger inbäddad i pinjeskog där nästan varje hål kantas av trädridåer. Inte speciellt många bunkrar och inte överdrivet mycket vatten påverkar spelet här men banan är för den delen inte någon enkel match.

Aroeira II

En betydligt modernare bana, klar 1999, och väldigt olik Aroeira I. Här är greenerna stora och snabba, det finns fairwaybunkrar, vissa i form av typiska skotska “pottbunkrar”. På banan finns också 5 sjöar som gör sitt för att påverka spelet, speciellt på de sista 9 hålen.

Fakta

Antal hål 36 (2x18)
Bankaraktär Skogs- och parkbanor
Banfakta Aroeira I, par 72, 6044 5740 5403 5186
Aroeira II, par 72, 6367 5903 5339 4805
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang bara på Aroeira I
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Aroeira I, Frank Pennink (1973)
Aroeira II, Donald Steel (2000)

Caparica Mar Hotel

Lissabons närmaste strand, Costa Caparica ligger strax söder om staden. Vårt boende ligger nästan direkt på stranden och är ett trevligt 4-stjärnigt hotell med avslappnad och gemytlig atmosfär.

Längs med strandpromenaden hittar man många gemytliga restauranger, flera med fisk och skaldjur som specialitet. Med Caparica som utgångspunkt har man mycket bra golf på kort avstånd. Aroeira Golf ligger bara 10 minuters bilväg bort.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Bara 20 minuter från Lissabon, direkt intill havet
Rum 352 st. Dusch/bad, TV, telefon, AC, minibar, värdeskåp, gratis WiFi, balkong
Rumstyper Ocean View, Premium Ocean View, Lateral Ocean View, Ocean View Suite
Faciliteter Restaurang, bar, pool, solterrass, trädgård, gym, spa, beachclub
Internet Gratis WiFi på hela hotellet

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället