CampoReal

CampoReal Resort

Strax norr om Lissabon ligger ett av Portugals mest dramatiska och storslagna områden. På gamla kungliga jaktmarker ligger idag den luxuösa och magnifika anläggningen CampoReal Golf Resort. Här kan du känna dig som en kunglighet men istället för att jaga vilt kan du jaga birdies på golfbanan.

Fakta

Avstånd flygplats Lissabon ca 45 km
Sevärdhet Sintra ca 45 km

Väder just nu

22.3℃

CampoReal Golf

Den natursköna och omväxlande banan CampoReal ligger alldeles utanför hotelldörren och följer den naturligt kuperade terrängen. De första nio hålen premierar spelare som använder huvudet och spelar strategiskt, medan de sista nio hålen ger möjlighet att spela något vildare med drivern. Hälften av alla fairways korsas av en bäck som slingrar sig genom banan och du kommer även utmanas av en och annan ravin som måste passeras. Banans längd är perfekt anpassad till dess karaktär och med den naturliga placeringen i landskapet växer den för var gång du spelar. Även om banan går i delvis kuperad terräng så kan man utan problem gå banan om man har normalkondition. Det finns dock en transport uppför mördarbacken mellan hål 2 och hål 3, vilket underlättar. CampoReal är en golfbana som du inte tröttnar på även om du skulle spela två rundor varje dag, då man hela tiden ställs inför intressanta utmaningar.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6009 5181 5452 4745
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns 36
Bandesign Donald Steel (2005)

Camporeal Resort

CampoReal är kanske vårt allra bästa och mest prisvärda boende i hela programmet. Hotellet är givetvis 5-stjärnigt och tillhör kedjan Dolce Hotels and Resorts. När du bor på hotellet  tar du helt enkelt hissen ner från ditt rum till golfbanan, baren och de olika restaurangerna.

Efter en golfrunda är det härligt att koppla av på hotellets stora spa, svalka dig i någon av poolerna eller njuta av en drink i den mysiga biblioteksbaren. Passa på att skämma bort dig på CampoReal, som är en riktigt lyxig resort.

Blir det för lugnt och skönt kan du ta dig till Lissabon och upptäcka stadens utbud av kultur, shopping och nöjesliv.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge 30 minuter från Lissabon och 20 minuter från havet
Rum 151 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, gratis WiFi, balkong/terrass/trädgård
Rumstyper Deluxe, Superior Deluxe, Premium, Suites
Faciliteter Restauranger, barer, pooler, trädgård, gym och ett spa
Internet WiFi finns

CampoReal Apartments & Villas

Ett annat alternativ är att bo i lägenhet/radhus/villa på CampoReal. Lägenheterna ligger utspridda runt banan och har ett eller två sovrum (4 pers). Radhusen har två eller tre sovrum (6 pers) och villorna har fyra sovrum (8 pers), alla med allrum, fullt utrustade kök och trädgård/terrass. Till radhus och villor hör det också en egen pool. Naturligtvis har ni tillgång till samma faciliteter i övrigt som de som bor på hotellet.

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället