Belle Mare Plage Resort

Belle Mare Plage

välkommen till paradiset!

Belle Mare Plage är en enastående resort inbäddad längs en två kilometer lång sandstrand i en skyddad vik på Mauritius östkust. Dessutom stoltserar man med två härliga golfbanor - The Legend & The Links.

I våra paket till Belle Mare Plage ingår halvpension i form av frukost och middag (exklusive dryck) men det går att boka till helpension, eller all inclusive. Helpension innebär att lunch också ingår dagligen (inga drycker). I All inclusive ingår även dryck (i baren från 12.00 till midnatt, i restaurangerna, på golfbanorna, stranden & minibaren på rummet).

Passa på att prova nya saker – kanske dykning för första gången, vattenskidor, kite surfing eller plocka upp några gastronomiska tips från resortens kockar i en matlagningskurs. Utöver vattenaktiviteter erbjuds tennis, squash, ett fitnesscenter m.m. Vill du istället koppla av och varva ner så är det extra lätt i någon av de två spaanläggningarna – Spa de Constance eller Shiseido Spa, där du blir bortskämd med de senaste behandlingarna. Låt barnen ha sina egna äventyr att skaffa nya vänner på “Constance Kids ‘Club”, den fria heldagsbarnklubben.

Fakta

Avstånd flygplats ca 60 km, ca 1,5 timme

Väder just nu

23℃

Belle Mare Plage Golf

För dig som tillbringar din golfsemester på Belle Mare Plage ingår fritt spel på hotellets två banor, The Legends och The Links Course. Banorna lämnar ingenting åt slumpen och håller mycket hög kondition.

Legend Golf Course

“The Legend” är den äldsta av de två och ligger intill några av Mauritius finaste stränder men samtidigt i en skön skogsmiljö. En perfekt mix av hål inbäddade i mangroveterräng och några ligger otroligt vackert ut mot havet. Att spela denna skapelse är en ren njutning!

Links Golf Course

”The Links” ligger, trots sitt namn, inbäddad i den lummigt gröna vegetationen. Den är något mer öppen och böljande än Legend. Detta ger en perfekt kombination för ypperlig golf av bästa slag.

Fakta

Antal hål 36 (2x18)
Bankaraktär Legend Course; seaside/skogsbana
Links Course; parkbana
Banfakta Legend, par 72, 6018 5649 4909 4552
Links, par 71, 5942 5557 5091 4177
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, buggies/caddies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Legend Course, Hugh Baiocchi (1994)
Links Course, Rodney Wright & Peter Allis (2002)

Constance Belle Mare Plage

Här blandas traditionell Mauritisk design med moderna inslag och redan när du kliver upp i entrén och ser den fantastiska utsikten över infinitypoolen, stranden och havet utanför så klappar hjärtat snabbare. Välkommen till ett paradis! Hotellet ligger direkt på den kritvita stranden med det turkosblå havet som närmsta granne, inramat av härlig grönska.

Rummen är mycket fina, förhållandevis stora och alla har balkong eller terrass. Med havet så nära vaknar man varje dag till vågornas lugna brus. Njut av det exotiska köket som serverar läckerheter för alla smaker. Du kan njuta av val från flera restauranger som erbjuder allt från eleganta fina matupplevelser till hamburgare och sallader på stranden.

Här finns flera pooler med tillhörande soldäck. privat strand med servering av drycker och snacks. Räcker inte golfen till finns det möjlighet att i receptionen boka andra aktiviteter som dykning, fiske, cykling och mycket mer. Här finns bilar att hyra, tvättservice och läkare att tillgå.

 

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge På öns östra sida i direkt anslutning till havet
Rum Drygt 250 rum. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, kaffe & te, WiFi, balkong/terrass
Rumstyper Prestige, Prestige Beachfront, Suites, Villas
Faciliteter Restauranger, barer, pooler, soldäck, spa, aktiviteter, strand med service, butiker
Internet Gratis WiFi på hela anläggningen

Förfrågan

Kontaktinformation

Read more about privacy policy
loading Förfrågan skickad Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället