Golf i Spanien

Inte utan anledning har Spanien länge varit välbesökt av golfare. Klimatet, banorna och atmosfären är inbjudande och landet har ett stort utbud. Vi har dock några guldkorn som vi gärna delar med oss av nedan.

De bästa banorna ligger utmed kusterna och områden som Costa del Sol (söder om Malaga) och Costa Blanca (runt Alicante). Dessa får oss golfälskare att drömma oss bort till gröna golfbanor i underbart klimat. Att spela golf i Spanien borgar alltid för mycket bra kvalitet på väldigt prisvärda anläggningar, så det är inte konstigt att Spanien är och förblir det största golfresmålet i Europa. Med mer än 400 banor är Spanien en av Europas ledande golfdestinationer. Många av Spaniens banor är byggda för turismen men i och med framgångar på de olika tourerna så har golfen även lockat till sig fler och fler spanska spelare. Även om de flesta banorna fortfarande ligger längs kusten så har till exempel Madrid ett 30-tal golfbanor och de flesta städer har någon golfbana i sin närhet. Det finns således all anledning att besöka Spanien på sin golfresa.

Fr. 13.995 KR
Online!

Spanien, Andalusien

Fairplay Resort

Unna dig en riktigt skön golfsemester på Fairplay Resort Golf & Spa, en mycket smakfull golfresort. Det kritvita hotellet omgiven av den lummiga golfbanan ger en fantastisk kontrast för ögat och läget är minst sagt vackert med milsvida vyer Los Alcornocales nationalpark.

Online!

Spanien, Costa del Sol

Guadalmina Resort

Hotel Guadalmina är ett av solkustens klassiska golfhotell i Andalusisk stil och ofta använt som en referens över hur ett lyckat sådant ska se ut. Med tanke på läget intill Medelhavets strand och 10:e hålet på Guadalmina South Course är detta föga förvånande – här är det enkelt att njuta!

Online!

Spanien, Jerez

Montecastillo Golf

Mitt i sherryns förlovade land, strax utanför Jerez, ligger den klassiska Europatourbanan Montecastillo med boende längs det utmanande 18:e hålet. Hit kan vi nu erbjuda ett av de mest kompletta och prisvärda veckopaketen någonsin!

Spanien, Mallorca

Golf på Mallorca Alcudia

Ta en "time-out" på underbara Mallorca. Zafiro Hotels har flera hotell här och vi har valt detta i Alcudia. Golf kan bokas helt enligt era önskemål, ni når flertalet banor inom ca 30 minuter. De närmaste banorna i Alcudia är Alcanada, Capdepera & Pula.

Spanien, Mallorca

Golf på Mallorca Palma

Ta en paus på underbara Mallorca. Zafiro Hotels har flera hotell här och vi har valt detta i Palma Stad. Golf kan bokas helt enligt era önskemål, ni når flertalet banor inom ca 30 minuter. De närmaste banorna i Palma är Son Vida, Santa Ponsa, Bendinat och Puntiro.

Spanien, Alicante

Bonalba

Cirka 20 minuter utanför centrala Alicante ligger trivsamma Hotel Bonalba Alicante. Det är ett 4* hotell med bra service och alla nödvändiga faciliteter. Ett prisvärt alternativ för en härlig golfvecka i trivsamma Alicante.

Spanien, Alicante

La Finca Golf Resort

Bara en halvtimme från Alicante flygplats, ligger den fantastiska golfresorten La Finca. Här erbjuds ett modernt designhotell alldeles invid en golfbana av toppklass i en underbart avkopplande och rogivande miljö – allt detta i Spaniens solsäkraste område!

Spanien, Alicante

Las Colinas

Söder om Alicante, nära Torrevieja, ligger den underbara golfbanan Las Colinas. Vi anser att den är en av de bästa banorna längs kusten och dessutom placerad i ett solsäkert klimat. Las Colinas är ett måste för alla som älskar golf!

Spanien, Barcelona

El Prat

El Prat är ett optimalt resmål för dig som vill kombinera storstadspuls med fantastisk golf. Ni bor på 4-stjärniga La Mola Hotel i nära anslutning till 45-håls anläggningen Real Golf Club El Prat. Endast 30 minuter därifrån ligger pulserande Barcelona.

Spanien, Barcelona

Empordà Golf

Doubletree by Hilton Hotel & Spa Empordà är en komplett anläggning som lämnar föga mer att önska för en frusen och golflängtande själ. Precis utanför dörren ligger två mästerverk, The Links & The Forest Course, skapade av den amerikanska designern Robert von Hagge.

Spanien, Barcelona

Park Hotel San Jorge

Vid den vackraste kusten i Costa Brava har hotellet haft sitt majestätiska läge ända sedan 50-talet. En idyll och samtidigt ett alldeles perfekt golfresmål! Vanligast är att man bokar hyrbil till detta resmål men det finns paket som inkluderar all transfer under vissa perioder.

Spanien, Barcelona

PGA Catalunya Resort

Vill man kombinera golf med storstad är detta ett perfekt alternativ. Börja er resa på PGA Catalunya och spela Tour och Stadium Course. Avsluta med ett par nätter i centrala Barcelona. Detta är den perfekta resan för en golfare som vill njuta i fulla drag.

Spanien, Costa del Sol

La Cala Golf Resort

La Cala är en enastående resort och med vackert läge strax väster om Fuengirola på den spanska solkusten. Med sina tre mästerskapsbanor, Campo Asia, Campo America och Campo Europa, fullkomligen andas hela anläggningen golf och avkoppling.

Spanien, Costa del Sol

Meliá Marbella Banús

Meliá Marbella Banús Hotel är det perfekta valet för en suverän golfresa till spanska solkusten. Hotellet bjuder på svåröverträffad service och finfina bekvämligheter och det är gångavstånd till Puerto Banús hamn. Nära till Marbella samt en rad golfbanor i den s.k. ”golf valley”.

Spanien, Costa del Sol

"Spains finest"

Här är drömpaketet för alla soltörstande golfare som verkligen vill uppleva något extra! Tjusigt boende vid hamnen i Sotogrande och spel på storheter som La Reserva, San Roque Old Course, Finca Cortesin och självaste Valderrama.

Spanien, Costa del Sol

Villa Padierna

Finsmakare se hit! Här har vi ett av de mest exklusiva golfpaketen på Solkusten. Villa Padierna Palace Hotel är ett hotell av högsta standard. Rummen, servicen, golfen och inte minst maten lär inte göra någon besviken!.

Spanien, Gran Canaria

Golfpasset Gran Canaria

Det är sannerligen ett privilegium att spela golf på Gran Canaria. Här finns allt från gamla fina ”Bandama” till extrema och påkostade Anfi Tauro. Varför inte prova på ett Gran Canaria Golfpass – en veckoresa med spel på upp till fem banor,

Spanien, Mallorca

Castillo Hotel Son Vida

Med bästa tänkbara läge, bara 5 km från huvudstaden Palma, och med tre golfbanor utanför dörren ligger fantastiska Castillo Hotel Son Vida. Hotellet ingår i “The Luxury Collection of Starwood Hotels & Resorts”, vilket definitivt borgar för en vistelse av högsta kvalité.

Online!

Spanien, Mallorca

Pula Golf

Välkommen till en genuin och familjär golfresort på vackra Mallorca. Boendet består av 28 sviter intill banans klubbhus och restaurang som går i en för ön klassisk och charmig stil. I vårt förträffliga paket ingår obegränsad greenfee på Pula GC som är designad av José María Olazábal.

Spanien, Mallorca

Vanity Golf Hotel

Vanity Golf Hotel har bästa tänkbara strandläge i Alcudia på norra Mallorca. I vårt mest populära paketförslag bor du med halvpension, har hyrbil och spelar på upp till fyra olika banor, Canyamel, Capdepera, Alcanada och Son Servera. Det finns fler banor att tillgå, bara säg till om du har något önskemål.

Spanien, Teneriffa

Ritz-Carlton Abama Resort

The Ritz-Carlton Abama är en lyxig resort, byggd som en gammal lantegendom i morisk stil med härlig atmosfär. Läget är lugnt och grönskande vid öns västra kust som bjuder på en makalös utsikt över Atlanten åt ena sidan och fantastiska Abama Championship Course åt den andra.

Spanien, Teneriffa

Sheraton La Caleta

Sheraton La Caleta Resort & Spa har ett enastående läge intill havet på Teneriffas solsäkra sydkust. En prunkande trädgård med tre pooler är allt som skiljer hotellbyggnaden från havet och här varvas en avslappnande vistelse med spel på några av öns bästa golfbanor.