Golf på Irland

Irland är verkligen ett riktigt golfland! Här finns över 400 banor varav många nämns på listor över världens bästa.

Det talas ofta om kända linksbanor men här finns också parkbanor av absolut yppersta klass. Goda exempel på det är bland annat K-Club och Druids Glen. Dublin är naturligtvis ett stort dragplåster vilket gör att tillgången på flyg är riktigt bra. Staden är som ett komprimerat London med lika bra shopping och nöjesliv, fast inom behagligt gångavstånd. Som golfare kan man dock bo närmare banan. Antingen i direkt anslutning eller varför inte i en mindre stad som exempelvis Leixlip. Då har man restaurang och publiv runt hörnet och ändå bara en 10 minuters transfer (som vi fixar) till olika banor! Läs mer om våra paket till Irland eller kontakta oss för att berätta vad just du önskar.

Irland, Dublin

Bracken Court

Balbriggan är en mysig kuststad cirka en halvtimma norr om Dublins flygplats. Förutom klassiska pubar och caféer finns här det genuina Bracken Court Hotel med centralt läge. På kort avstånd hittar vi några av Irlands bästa linksbanor. Perfekt för en riktigt fin golfresa!

Irland, Dublin

Court Yard Hotel

Vi vill tipsa om mysiga Leixlip strax väster om Dublin. Här hittar vi Court Yard Hotel som är den ursprungliga platsen där Arthur Guinness skapade sitt bryggeriimperium och den perfekta utgångspunkten för en riktigt bra golfresa!

Irland, Dublin

Carton House

Carton House är ett ståtligt golfhotell väster om Dublin med två suveräna golfbanor utanför dörren. Här finns också spaanläggning, tennisbanor, fotbollsplaner, gym och extremt bekväma rum.

Irland, Dublin

The K-Club

På lyxiga The K-Club, finns det två magnifika golfbanor, Ryder Cup Course och The Smurfit Course. Bättre parkbanor än så här går bara inte att hitta och detta var också skådeplatsen för Ryder Cup 2006.