Golfvärd på Salobre

Om ni har varit på Salobre Resort på Gran Canaria tidigare så vet ni att det underbara hotellet inte har någon logik när det gäller rumsnummer. Det tar ett tag innan man känner sig säker på hur man hittar till rummet och vilken hiss som är den närmaste. Bara detta skulle kunna tyckas vara en orsak till att ha egen personal på plats som guidar en tillrätta, men det är inte orsaken till att vi nu erbjuder tre veckor med personal på plats.

Många som åkt på våra populära temaresor har efterfrågat vanliga veckoresor med golfvärd. Det handlar till stor del om att optimera golfsemestern och det är ofta de små detaljerna som gör helheten. Att bli rekommenderad rätt restaurang, få hjälp att ändra en starttid eller att ha någon att fråga om var man kan köpa solskyddsfaktor. Detaljer ack så viktiga för att våra gäster ska kunna koncentrera sig till 100 % på att bara njuta av sin golfsemester. De flesta golfare är vana att hitta likasinnade på en resa men trots allt finns det en viss trygghet i att ha en golfvärd som håller i tävlingar och skapar en bra men otvungen gemenskap i gruppen. Vi tycker att man ska ha möjligheten att socialisera efter behag och det är upp till varje gäst att välja hur mycket han eller hon vill delta i gemensamma tävlingar och andra aktiviteter. När gästen behöver tips eller hjälp så ska vår golfvärd alltid finnas tillgänglig.

Denna service kan ni förvänta er på plats:

  • Möte på flygplatsen och transfer till hotellet

  • Personliga informationsmöten där vi går igenom vad ni vill få ut av er semester
  • Gemensam välkomstmiddag
  • Tävlingar och utflykter
  • Möte på första tee varje speldag
  • Telefonservice
  • Transfer till flygplats vid avresa

Vi har inget officiellt gemensamt informationsmöte på destinationen. Det mesta av all praktisk information får ni skriftligen och vi har istället ett personligt möte med varje resesällskap. Under mötet är det möjligt att prata om de gemensamma arrangemangen och även diskutera förväntningar och andra aktiviteter som varje resesällskap eventuellt vill genomföra på egen hand under resan. En naturlig mötesplats är på första tee varje speldag. Vår golfvärd är aldrig längre bort än ett sms eller telefonsamtal om det är något ni behöver hjälp med eller om ni har en fråga. Vi har en gemensam middag redan första kvällen så att alla träffas och man kan identifiera och lära känna andra deltagare som är med på samma resa.

Hotellet har en mängd olika pooler och vi delar gärna med oss av våra insidertips var man ska vara vid olika tidpunkter för att få bäst vinkel till solen…

 

Boka din resa till Salobre här>>