Golf i Florida

Golf i Florida, the Sunshine State, är ett paradis för soltörstande golfare. Här är bilarna vräkigare, hamburgarna större, strandpromenaderna bredare och golfbanorna är fler och bättre än någon annanstans i världen.

Om man önskar att spela golf i Florida så finns det 1000-tals golfbanor och i ett i det närmaste perfekt golfklimat. Även om USA är bilens förlovade land så är Florida ganska stort. Bor man i Miami-området så tar det ett antal timmar att besöka Key West eller Disneyland. Det är däremot tätt mellan de olika golfbanorna men vilka ska man välja? Det är trots allt inte alla golfbanor man kan spela på som greenfeegäst och ett antal riktigt bra golfbanor är privata eller har som krav att man bor på området. Vi har framför allt valt att jobba med Reunion Resort som har tre högklassiga banor strax söder om Orlando. Men önskar du något helt annat så fixar vi naturligtvis det.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

Våra resmål i USA

USA, Florida

Reunion Resort

Orlando är en osannolik stad, eller snarare region. Oavsett vilket hotell man bor på i Orlando, finns det 20 bra golfbanor inom en kvart med bil. En av de bästa och mest expansiva golfanläggningarna heter Reunion Resort & Golf. Närheten till Orlando är slående och avståndet är även kort till bland annat Walt Disney World Resort och Nasa Space Center.