The Address Dubai Marina

The Address Dubai Marina

The Address Dubai Marina tillsammans med Montgomerie Course och Arabian Ranches Golf blir till ett riktigt fint veckopaket. Bo nära strand, shopping och golf och spela 5 rundor fördelat på de bägge banorna.

I Dubai kan man göra allt och lite till. Om man vill hitta på något utanför golfbanan är möjligheterna många. Varför inte en guidad tur genom staden och se alla sevärdheter? Eller kanske en jeeptur på sanddynerna. Vi hjälper er att boka en spännande aktivitet om så önskas!

Missa inte musikvattenspelet utanför Dubai Mall. Fontäner, ljus och musik i en härlig komposition med perfekt vy över Burj Khalifa, världens högsta byggnad!

 

Fakta

Avstånd flygplats Dubai ca 30 km

Väder just nu

21℃

Address Montgomerie Golf Club

Address Montgomerie Golf Club bjuder på en linksinspirerad karaktär och du får vara med om en spännande resa bland välklippta fairways och stora greener. Med inte mindre än 14 sjöar och 72 bunkrar finns det många hinder att ta sig över för att klara av skotten Colin Montgomeries populära bana. På det 13:e hålet är det nästan svårt att inte landa på greenen. Formad likt Förenade Arabemiraten påminner greenen om en fotbollsplan till storleken. Räkna med att puttern bör vara het om du inte spelar upp nära flagg! Lyckas du hamna i bunkern på det sjuttonde hålet så ta en extra titt på designen – den ser nämligen ut som en hand.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Linksinspirerad
Banfakta Par 72,  6822 6136 5637 4953
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Colin Montgomerie (2002)

Arabian Ranches Golf Club

Banan gör ett seriöst försök att efterlikna en linksbana och ligger i ett trevligt område en bit utanför staden. Den är en utmaning även för riktigt långt slående då den mäter över 7000 meter från backtee. Hålen är designade för att passa in i miljön på ett naturligt sätt och trots att man befinner sig i ett ökenlandskap så är det förvånansvärt få bunkrar på denna bana. Full service råder på anläggningen och din golfbil är utrustad med GPS för att du ska veta exakt hur långt du har kvar. Inget att skylla på här inte! Arabian Ranches klubbhus känns mer ”normalt” än flera av sina grannars! Det är lite av en country club som inrymmer en engelsk pub och ett litet boutiquehotell.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Linksinspirerad
Banfakta Par 72,  7032 6452 5971 5031
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Ian Baker-Finch (2004)

The Address Dubai Marina

På detta hotell bor man verkligen mitt i där det händer. Många tycker att området kring världens största marina är den trevligaste delen av Dubai. Från hotellet har man direkt access till Dubai Marina Mall med 160 butiker. Dessutom är det bara några minuter ner till stranden. Dubai Marina har ett vibrerande nattliv med gott om restauranger men vill ha en lugn kväll finns flera alternativ för middag på hotellet.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge I Dubais marina, inte långt från "Palmen"
Rum 200 st. Dusch/bad, TV, telefon, kaffe & te, balkong, WiFi
Rumstyper Deluxe, Deluxe Marina, Grand, Grand Marina, Suites
Faciliteter Restaurang, bar, pool, soldäck, spa, gym
Internet Gratis WiFi på rummen

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället