Golf i Turkiet

Golfresor till Turkiet har i många år präglats av extremt välskötta golfbanor, bra hotell med fantastisk all-inclusive. De flesta och de bästa golfbanorna ligger i Belek, där storheter som Montgomerie, Faldo och Dye har designat flera mästerskapsbanor. Om du vill ha en golfresa där kvalitet spelar en viktig roll, är Turkiet definitivt ett bra val.

Golf i Turkiet är i stort sett samma sak som golf i Belek. I Europa finns ingen motsvarighet till denna golfoas som ligger strax öster om Antalya. Området erbjuder högklassiga golfbanor ritade av några av världens bästa golfbanedesigners. Så gott som alla golfbanor i Belek kan beskrivas som parkbanor och slingrar sig fram i tallskogen precis vid Medelhavet. Golfbanorna, i kombination med de läckra 5-stjärniga All Inclusive-hotellen, har gjort Belek till ett favoritresmål för svenska golfare. Bara högkvalitativa hotell hjälper till för att göra Turkiet det perfekta golfresmålet för de som söker förstklassig service under hela golfresan.

Det milda vädret i Belek och de många soliga timmarna gör golf i Turkiet möjligt nästan året runt. På vintern är temperaturen lik den svenska våren, där du kan spela golf i kortärmat. På våren stiger temperaturen och gör golfresan ännu mer behaglig. Om du vill uppleva något annat än golf kan du göra ett besök i Belek City. Här hittar du mysiga caféer och tempot är behagligt lugnt. Om du vill ha lite mer fart och sevärdheter kan även ett besök i Antalya rekommenderas. Antalya är Turkiets femte största stad och erbjuder bland annat Turkiets största museum – Antalyamuseet.

 

Out Of Bounds

Vi erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Turkiet, Belek

Cornelia Diamond

Vill du ha lite extra stil på tillvaron ska du välja att bo på Cornelia Golf Diamond Resort & Spa som har allt för den kräsne. Stora poolområden, en underbar strand, flera restauranger och en av de allra bästa golfbanorna – Faldo Course.

Turkiet, Belek

Maxx Royal

Maxx Royal är ett enastående lyxhotell intill havet och med sin suveräna golfbana, The Montgomerie, är det en av Beleks bästa golfresorter i den elegantare skolan.

Turkiet, Belek

Regnum Carya

Det senaste nytillskottet till Beleks digra utbud av lyxiga golfanläggningar tar en klar tätposition. Bästa banan i Belek har nu fått en förstklassig hotellanläggning som matchar kraven från de kräsnaste golfresenärerna. Regnum Carya Golf & Spa Resort gör Belek till ett av de lyxigaste av alla Europas golfresmål. En mycket smakfull anläggning med alla tänkbara faciliteter för gäster i alla åldrar och med allsköns intressen. Carya Golf Course har snabbt skaffat sig ett rykte som ”banan man måste spela”.

Turkiet, Belek

Sueno

Runt Belek, på det som brukar kallas Turkiska Rivieran, finns det inte mindre än 14 underbara golfbanor att välja på. Sueno är utan tvekan den mest kompletta golfresorten av dem alla!