Golf på Mallorca Alcudia

Zafiro Palace Alcudia

finfin golf på norra Mallorca

Ta en "time-out" på underbara Mallorca. Zafiro Hotels har flera hotell här och vi har valt detta i Alcudia. Golf kan bokas helt enligt era önskemål, ni når flertalet banor inom ca 30 minuter. De närmaste banorna i Alcudia är Alcanada, Capdepera & Pula.

Fakta

Avstånd flygplats Palma ca 60 km

Paketförslag 1 vecka

Flyg till Palma t/r
Hyrbil under vistelsen
7 nätter, del i Junior Suite
Frukostpension
2x 18 håls greenfee på Alcanada Golf
1x 18 håls greenfee på Capdepera GC
1x 18 håls greenfee på Pula Golf
Förbokade starttider

Ovan är ett förslag på en vecka till Alcudia. Självklart kan vi sätta ihop paketet precis som ni själva önskar vad gäller andra golfbanor, hur mycket golf ni vill spela, andra rumskategorier, hyrbil eller transfer, mer eller mindre mat mm.

För prisoffert på ovan paket klicka på FÖRFRÅGAN så återkommer vi med en offert. Vill du ha någon ändring i vårt föreslagna paket ange det i kommentarsfältet vid förfrågan.

Väder just nu

23.6℃

Zafiro Palace Alcudia

På norra Mallorca ligger 5-stjärniga Zafiro Palace Alcudia och väntar på att skämma bort dig. Här finns ett spa med bastu, jacuzzi, turkiskt bad och massagerum, det finns gym, inomhus- och utomhuspool, flera restauranger och barer. Det är en stor anläggning som satsar mycket på att hela familjer ska kunna njuta av en semester full av sol, bad, nöjen och lyxig komfort. Det passar dock gäster i alla åldrar och ligger endast 200 meter från den vackra stranden i Puerto de Alcudia. Att sitta en kväll i någon av barerna och se solen gå ner över Alcudiabukten är en lisa för själen.

Alla rum är sviter från 44m² med balkong eller terrass och alla bekvämligheter man kan behöva.

Även här kan frukostpensionen uppgraderas till halvpension eller All Inclusive.

https://www.zafirohotels.com/en/hotels/zafiro-palace-alcudia/

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Endast 200 m från stranden, mitt i shopping- och nöjesdistriktet
Rum allmänt Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, terrass/balkong
Rumstyper 369 rum. Sviter för upp till 6 personer
Faciliteter Restauranger, barer, café, pooler, spa, gym, minigolf, hyrcyklar
Internet Gratis WiFi på hela hotellet

Alcanada Golf Club

Alcanada Golf Club är ett måste för en golfare som besöker Mallorca! Denna fantastiskt bildsköna golfbana ligger vid havet ett par kilometer från den mysiga staden Alcudia på norra Mallorca. De 18 hålen mäter hela 6 499 meter från back tee och för designen står Robert Trent Jones Jr. Banan, som öppnades för spel 2003, smälter naturligt in i den typiska mallorkanska terrängen och kännetecknas av fyren, ute på den lilla ön, som namngett banan. Bortsett från den fantastiska havsutsikten omges man av pinjeträd och olivlundar. Även om Trent Jones hade förnämliga förutsättningar att få till en fin layout så har han lyckats exceptionellt bra. Hålen är fint varierade med några korta par 3:or till den längsta par 5:an på hela 615 meter – från back tee skall det, tack och lov, tilläggas!

Även om Alcanada Golf Club är en ung bana skulle man inte låta helt okunnig om man gissade på att den var bortåt hundra år gammal! Så pass uppvuxen är omgivningen runt i kring och kvalitetskänslan är total. Mycket riktigt har också Alcanada erkänts som en av de bästa golfbanorna i Spanien och Europa av ett antal välkända golftidningar.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6499 6152 5844 5645 5241
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, bar
Bandesign Robert Trent Jones Jr (2003)

Pula Golf

Pula Golf grundades redan 1995 men gjordes om av José María Olazábal mellan 2004 och 2006 för att uppfylla kraven i internationell och professionell golf. Belöningen lät inte vänta på sig då PGA European Tour Championships Classic, Mallorca Skind Game, Olazábal & Nadal Invitational snart kom att spelas här. Således har proffs som exempelvis Bourdy, Hanson, Jimenez, Gonzalo Fernandez Castano, Alvaro Quiros, Olazábal, Darren Clarke, Molinari, Kaymer och Sergio Garcia alla spelat Pula Golf. De spelade den redan ganska långa banan som par 70, medan den för amatörer är par 72. Dessutom spelar vi nödvändigtvis inte från backtee, såvida det inte önskas! Pula Golf har en stor drivingrange i två nivåer samt putting- och pitchinggreener.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6297 5869 5452 5107
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns 36
Bandesign Francisco Segalés (1995), José Maria Olazábal (2004-2006)

Capdepera Golf Course

Capdepera Golf Course, även känd som Roca Viva ritades av Dan Maples och invigdes 1991. Banan ligger i vacker natur och hela området utstrålar ett lugn. Banan är omgiven av Artabergen, vilket gör att man bjuds på några spektakulära vyer över Medelhavet, speciellt på hål 15. Golfbanan är indelad i två halvor. De första nio hålen är platta med ganska långa fairways, medan de andra nio hålen börjar med tre platta hål innan man möts av en viss kupering vid foten av Artabergen. Det finns en del konstgjorda sjöar och tre av dessa gör sig ”hörda” på hål 5, 11 och 18. Klubbhuset är mycket bekvämt och en idealisk plats att sitta och analysera rundan på – eller dränka sina sorger. Varför inte passa på att njuta av en matbit av högsta kvalitet på Roca Viva Restaurant, med en härlig utsikt över banan.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 5847 5589 5066 4773
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, bunker, vagnar/buggies, hyrklubbor, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Dan Maples (1991)

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället