Fairplay Golf & Spa Resort

Fairplay Golf & Spa Resort

Unna dig en riktigt skön golfsemester på Fairplay Golf & Spa Resort, en mycket smakfull golfresort. Det kritvita hotellet omgiven av den lummiga golfbanan ger en fantastisk kontrast för ögat och läget är minst sagt vackert med milsvida vyer Los Alcornocales nationalpark.

Fakta

Avstånd flygplats Malaga ca 170 km
Närmsta stad Benalup 1 km, Barbate (stränder) ca 28 km, Cadiz ca 60 km

Vad ingår i resan?

Flyg till Malaga t/r
Golfbag och resväska på flyget
Transfer flygplats t/r
7 nätter, del i dubbelrum, Superior
Halvpension exkl dryck
5x heldagsgreenfee på Fairplay GC, Benalup
Denna resa arrangeras av Golf Plaisir (gäller avresor 8-29 apr)
Golfvärd från Golf Plaisir på plats (gäller avresor 8-29 apr)
Starttider meddelas på plats
Boka

Möjliga tillägg/val
Enkelrumstillägg, Deluxe Room, Suite Deluxe
Semi All Inclusive (dryck ihop med måltider samt öppen bar 17.00-23.00), All Inclusive
Extra Greenfee

Priser på tillvalen redovisas i bokningsförfarandet.

Väder just nu

14.1℃

Fairplay Golf

Banan är skapad av ett samarbete mellan flera proffs och har bland annat ritats av arkitekten Baron Paul Rolin, en före detta partner till Robert Trent Jones. Sedan dess har banan renoverats och piffats upp för motsvarande 20 miljoner kronor och har exempelvis fått helt nya greener. Målsättningen har hela tiden varit en riktigt bra resortbana som man verkligen njuter av att spela snarare än en alltför svår mästerskapsbana. Resultatet är en mycket underhållande par 73-bana med fem stycken par 5:or där det enastående läget bitvis bjuder på storslagna vyer. Trots att banan, och för den delen hotellet, ligger på en massiv platå är banan relativt flack och lätt att gå. Naturen är lummig och korkekarna många. Det känns nästan som om tjuren Ferdinand skulle kunna dyka upp när som helst!
Signaturhålet bör vara hål 13, en par 5:a, med ett strategiskt vattenhinder framför greenen. Men på de flesta näthinnor fastnar hål 10, en par 3:a som endast mäter 130 meter från gul tee, högt belägen med dagens utsikt över La Jandadalen.

Fakta

Antal hål 18
Bankarktär Resort/Parkbana
Banfakta Par 73,  6072 5616 5201 4671
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, pool
Bandesign Baron Paul Rolin (2001)

Fairplay Golf & Spa Resort

Vid första anblicken kan man tro att hotellet är helt nytt, men sanningen är att det genomgått en varsam renovering samtidigt som man gjort detsamma med golfbanan.

Man kommer in i en stor luftig reception som känns varm och inbjudande med panoramafönster ut över La Jandadalen som har något så udda som enorma risfält. Under receptionen ligger en stor spaavdelning med inomhuspool som delar dessa vyer. Boendet erbjuder flera olika alternativ, från Superior standardrum på 36 m² till sviter på över 80 m², alla med en kombination av modern design och färgstark atmosfär bäst beskriven som ”diskret lyx”! Rummen är exempelvis utrustade med king size-sängar, terrass, internationella tv-kanaler, trådlöst internet och badrum med separat bad och dusch. Hotellet har tre olika restauranger varav huvudrestaurangen serverar á la carte-rätter i skön atmosfär.

På menyn finns flera goda rätter som också ingår för den som har all-inclusive och detsamma gäller vinerna. Istället för att bara bjuda på husets så finns det alternativ som även lär passa den kräsne. Det finns också en buffetrestaurang där frukosten serveras samt det givna Hoyo 19. En mysig och perfekt placerad restaurang med en härlig terrass ut mot greenerna på både hål 9 och 18. Här avslutar man gärna dagens runda med en god måltid ackompanjerad av en svalkande dryck från den omfattande dryckesmenyn.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge I Cadiz-provinsen i södra Andalusien
Rum 134 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, kaffe & te
Rumstyper Superior fr 35m², Courtyard view
Deluxe fr 35m², Courtyard view, Valley View, Golf View, balkong
Family fr 50m², Courtyard view, Valley View, Golf View, balkong/terrass
Suite fr 50m², vardagsrum, Courtyard view, Valley View, Golf View, balkong/terrass
Faciliteter Restauranger, bar, pool, gym, tennis, parkering, frisör
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället