Biella Le Betulle

Biella Le Betulle

Nordost om Turin, i Piemonteregionen, finner man en bana som ofta rankas som den bästa i Italien. Golf Club Biella Le Betulle är en magnifik parkbana som ligger naturskönt en bit upp i bergen. Att få spela en golfrunda här är en dröm som går i uppfyllelse. Anläggningen hittar man mellan Milano och Turin. Flyg till Milano är smidigast och det tar ca 1 timma att nå Golf Club Biella Le Betulle med hyrbil. Golfbanan har en gång varit rankad som den 17:e bästa banan på kontinentala Europa.

Fakta

Avstånd flygplats Milano Malpensa ca 100 km
Närmsta stad Biella ca 20 km

Väder just nu

12.8℃

Golf Club Biella Le Betulle

Denna underbara golfbana är ritad av John Morrison och öppnade redan i slutet av 1950-talet. Banan slingrar sig fram genom ett böljande landskap bland ek, kastanj, bok och inte minst björk (Le Betulle). Med de snöbeklädda bergen i bakgrunden och vinrankorna som kantar vägarna upp mot anläggningen blir man verkligen hänförd.

En extremt välskött och utmanande parkbana kantad av urgammal bokskog blandat med vackra silverbjörkar, gran och kastanjeträd. Vackra blomsterarrangemang och spegelblanka vattenhinder gör den lätt kuperade banan väldigt praktfull. Med 18 hål, par 73 och totalt 6497 meter från backtee är banan en tuff och härlig erfarenhet. Totalbetyget är bästa tänkbara och man får bara inte missa chansen att spela Golf Club Biella Le Betulle.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Lätt kuperad park/skogsbana
Banfakta Par 73,  6497 6075 5648 5341 4647
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign John Morrison (1950)

Golf Hotel Le Betulle

Golf Hotel Le Betulle är en klassisk Foresteria (enklare boende i eller intill klubbhuset) som ligger en “chip” fråna banan. Här finns 17 rum, alla med enkel inredning, och flera har terrass med utsikt över det nionde hålet. Måltider intas på restaurangen i det charmiga klubbhuset byggt i traditionell engelsk stil. I klubbhuset kan man givetvis också njuta av atmosfären framför eldstaden, besöka baren, TV-rummet eller spelrummet.

Fakta

Standard starstarstar
Läge Direkt vid golfbanan omgivet av stora skogsmarker
Rum 17 st. Dusch/bad, hårfön, TV, minibar, balkong/terrass
Rumstyper Standardrum för 1-4 personer
Faciliteter Restaurang, bar, terrass, trädgård, bastu, internet
Internet Gratis WiFi i hela byggnaden

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället