Golf i Holland

Tulpaner, väderkvarnar, tjusiga kanaler och en spännande huvudstad är sedan länge förknippat med Holland. Men visste du att det lilla flacka landet har fler än 250 golfbanor? Här finns allt från lummiga parkbanor till rå linksgolf.

Golf i Holland kanske inte är det första som faller på läppen men faktum är att man har över 250 golfbanor och spelat golf här sedan 1800-talet. De flacka sandiga markerna är som gjorda för att lägga ut golfbanor på och kusten liknar de brittiska ”grannarna”. Mycket riktigt finns det också ett antal anrika linksbanor utspridda längs hela kuststräckan söder om Amsterdam. Desto fler är dock parkbanorna som ligger tätt över hela landet. Golf i Holland är mycket populärt och man är oftast mycket engagerad i sin golfklubb. Som golfresenär är naturligtvis en kombination av golf och huvudstaden Amsterdam intressant men det finns många mysiga småstäder i Holland värda att besöka. För en kortare resa är bra flygförbindelser ett måste och väljer man Holland på sin golfresa har man rekordmånga avgångar från Skandinavien att välja på.

 

Out Of Bounds

Vi erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.