Hotel Golf Deauville

Hotel Golf Deauville

Underbara Deauville ligger vid Normandies vackraste kust och bara ett par timmar från Paris. Här har den tjusiga kedjan Barriér sitt charmiga golfhotell intill kuststaden med banan utanför dörren.

Den tjusiga kuststaden Deauville lockar besökare från när och fjärran. Att spatsera på strandpromenaden Les Planches, som är kantad av suveräna caféer och bra restauranger, är en ynnest i sig! Här finns även casino och annat som kan locka men som golfare är det valet av boende ändå enkelt. Bara ett par kilometer från kuststaden på en högre platå ligger nämligen Hotel Golf Deauville med sin egna golfbanan utanför dörren. Här får man verkligen det bästa av allt!

Fakta

Avstånd flygplats Paris Charles de Gulle 200 km
Närmsta stad Deauville 2 km

Väder just nu

12.4℃

Golf Barrière Deauville

Redan 1929 var Tom Simpson på plats för att lägga designen på Golf Barrière Deauville (röd och vit slinga) som ligger ståtligt på höjden av Mont-Canisy bara några minuter från stadens centrum. År 1964 var det dags för nästa ikon, självaste Sir Henry Cotton att tillföra ytterligare en 9-hålsslinga (blå) till banan och numera är det en 27-hålsanläggning som erbjuder spelarna en varierad golf i en riktigt skön miljö. Vyerna ner mot staden Deauville och kusten är en njutning i sig! Här finns också träningsfaciliteter, shop, restaurang och direkt närhet till hotellet.

Fakta

Antal hål 27 (3x9)
Bankaraktär Park- och skogsbana
Banfakta Rouge, Par 35 2963 2856 2719 2531 2409
Blanc, Par 36 3137 3091 2941 2739 2561
Bleu, Par 36 2913 2837 2587 2660
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Rouge+Blanc, Tom Simpson (1929)
Blue, Sir Henry Cotton (1964)

Golf Barrière Saint-Julien

Golf de Saint-Julien öppnade 1989 och ligger i hjärtat av pays D'auge. Arkitekterna Alain Pratt och Bill Baker utformade två banor som går i brittisk anda.

Le Vallon

Le Vallon är en 18-håls mästerskapsbanan där många vattenhinder slingrar sig längs fairways och intill greener. Man bjuds på magnifika vyer över en typisk Normandie-miljö med blommande äppelträd likt ett vykort.

Le Bocage

Den andra banan, 9-hålaren Le Bocage, är utlagd i samma fina område och känd för att vara den lättare av de två. Ett kortare och mycket bra komplement till 18-hålsbanan.

Det tjusiga klubbhuset är designat av arkitekten Jacques Garcia och förutom just klubbhus är det en populär plats för bland annat bröllop.

Fakta

Antal hål 27 (18+9)
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta Le Vallon, par 72 6015 5654 5289 4920
Le Bocage, par 33 2258 1935
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang
Bandesign Le Vallon, Alain Prat (1987)
Le Bocage, Bill Baker (1994)

Golf de Deauville Saint-Gatien

Bara en fem minuters bilresa från Deauville, eller Hotel du Golf, ligger den alldeles utmärkta Golf de Deauville Saint-Gatien. Banan som stryker längs den populära semesterorten Saint-Gatien skapades av Olivier Brizon 1988 och är nu en väl etablerad 27-hålsanläggning. Inramningen, gästfriheten och menyerna i klubbhuset är samtliga typiska för Normandie och här råder det en skön avslappnad stämning.

Fakta

Antal hål 27 (18+9)
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72 617557685415 5126
Faciliteter
Bandesign Olivier Brizon (1988)

Hotel Barrière l‘Hôtel du Golf Deauville

Hotel Barriér L‘Hôtel du Golf Deauville ligger uppe på höjden med underbara vyer över landskapet i Normandie och bukten där floden Seine flyter ut. Härifrån är det bara några minuter i bil ner till centrala Deauville och strandpromenaden Les Planches som är kantad av suveräna caféer och bra restauranger. Hotellet kan beskrivas som en mix där gamla traditioner bevarats men blivit modernt och mycket smakfullt uppdaterade. En oas i sig med två mysiga barer, en bra restaurang, ett skönt spa, tennisbanor och inte minst den egna 27-hålsbanan utanför dörren.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Intill klubbhuset på Golf de Deauville.
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, te/kaffe, balkong/terrass
Rumstyper 170 rum. Superior, Deluxe, Executive med eller utan seaview, Suites
Faciliteter Restaurang, bar, utomhuspool, trädgård, gym, spa, tennis
Internet Gratis WiFi

Hotel du Golf, Deauville

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället